Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Reference

Društvo za promet na veliko i malo, izvoz i uvoz “Duhanpromet” d.o.o Sarajevo, je firma osnovana davne 1948.godine. Danas posluje pod istim nazivom, kao 100% domaći BiH brend , sa sjedištem na području Općine Novi Grad, u ulici Radenka Abazovića 1, u Sarajevu.


“Duhanpromet “ d.o.o Sarajevo je već 70 godina jedna od vodećih kompanija u trgovačkoj djelatnosti na malo, sa 120 (stodvadeset) maloprodajnih objekata na području BIH.


Sa  sestrinskom kompanijom “Riva” d.o.o Tuzla, koja broji 70 objekata, lider je u Sarajevsko-Tuzlanskom Kantonu.


Od osnivanja do danas Društvo se bavi trgovinom na veliko i malo. Tokom svog dugogodišnjeg poslovanja „Duhanpromet“ d.o.o. je doživio niz tranformacija i stekao prepoznatljiv imidž firme.
Značajan podatak da je u periodu od 1974.godine do 1989.godine Duhanpromet doo, poslovao kao OOUR, SOUR Fabrike duhana Sarajevo.

Danas ovo društvo uspješno posluje sa svojih 120 maloprodajnih objekata, i zapošljava 300 zaposlenika, sa jako izraženom tendencijom daljeg povećanja kako maloprodajnih objekata, tako i  broja zaposlenih, čime dajemo svoj doprinos zakonitom poslovanju, i sprečavanju rada na crno.

Na tržištu BIH “Duhanpromet” doo je zadržao neizmjenjenu poziciju pozitivnog poslovanja, vodeći računa o načinu poslovanja. Dugogodišnja tradicija, kvaliteta distribucije, povjerenje kupaca u kvalitet kupljenog proizvoda i pružene usluge-temeljne su vrijednosti “Duhanpromet”-a d.o.o Sarajevo.